Alumneille

Oletko vastavalmistunut vai ollut jo pitkään työelämässä? Tiukasti jumissa oravanpyörässä? Vai sittenkin jotain ihan muuta? Oli tilanteesi sitten mikä vain, Man@gerin 20. juhlavuosi saapuu piristämään arkea. Luvassa on toivottuja tapahtumia, nostalgiaa upouuden historiikin muodossa, sekä oheistuotteita joilla juhlistat merkkivuotta vaikka toimistolta käsin. Seuraavassa muutamia huomioita juhlavuoden tapahtumista. Kaikesta juhlavuoteen liittyvästä tiedotetaan näillä nettisivuilla sekä alumnien omissa kanavissa.

Tapahtumat

Kaikki juhlavuoden tapahtumat ovat avoinna myös alumneille. Lukuvuoden avajaisiin on erikseen kutsuttu Man@gerin ensimmäiset fuksit ja edustusta toivotaan muiltakin vuosikursseilta. Iltaohjelmana toimivaan juhlavuoden Kick-off tapahtumaan etunurtsille ja Teekkarisaunalle voi tulla pyörähtämään tai viettämään iltaa pitkän kaavan mukaan. Syksyn isoin tapahtuma on juhlavuosiseminaari ja tämä lisäksi myös Itsenäisyyspäivän vastaanotolle toivotaan runsasta alumniedustusta. Kevään koittaessa lähestyvät vuosijuhlat ja vuosijuhlaviikko. Viikon tapahtumat keskittyvät pääasiassa päivään, vaikka jonkin verran myös iltaohjelmaa on. Vuosijuhlat ovat lauantaina 14.3. ja sillis luonnollisesti seuraavana päivänä. Jos mielit vuosijuhlille yritysedustajana tai haluat näkyvyttä organisaatiollesi voit vinkata tästä vuosijuhlien sponsorimyynnin vastaavalle Pyry Collanderille (pyry.collander@tuni.fi), joka väsymättä ahertaa juhlavuoden sponssien kimpussa.

Juhlaseminaari

Tämä kaikille avoin, erityisesti Alumneille suunnattu tapahtuma, järjestetään perjantaina 8.11. kampuksella. Iltaohjelmana toimivat railakkaat yhteissitsit opiskelijoiden kanssa. Seminaarista ja sen kulusta pääset tarkemmin lukemaan täältä. Seminaarissa on kolme isompaa sponsoripaikkaa, joihin haetaan tällä hetkellä yrityksiä tai tahoja, joilla olisi kiinnostavia, ajankohtaisia ajatuksia ja sisältöä tarjottavaksi muille seminaarin osallistujille. Jos kiinnostuit, laita viestiä manager20@tietojohtajakilta.net.