Vuosijuhlaviikko

Vuosijuhlaviikon ohjelmaa järjestetään 9.3.-13.3. ja huipennus on viikonlopun vuosijuhlat ja sillis. Edellisellä viikolla 4.3. vietetään vuosijuhlasitsejä yhdessä Boomin kanssa. Sitseihin voit tutustua tarkemmin facebookin tapahtumassa

Viikon mittaan on luvassa kaikenlaista ohjelmaa perinteisistä tapahtumista historiikin ja kiltanauhan julkaisuun. Alapuolelta löydät päiväkohtaisen ohjelman, Tarkempia tietoja päivitellään vuosijuhlaviikon facebook-tapahtumaan.

 

Maanantai – Vuosijuhlakahvit ja nauhan julkaisu

Vuosijuhlaviikko polkaistaan käyntiin vuosijuhlakahveilla Kampusklubilla 9.3. kello 13. Perinteisten kahvien yhteydessä julkaistaan vihdoin Tietojohtajakillan oma nauha, jota kannetaan akateemisissa juhlatilaisuuksissa. Tarkemmin voit tutustua nauhan käyttöön uudistetussa merkkiohjesäännössä täällä.

9.3. klo 13

@Kampusklubi

Tiistai – Man@gerin perinteinen Megazone ja siivet

Perinteinen kuukauden lajin kestosuosikki, jo perinteeksi muodostunut Megazone ja siivet tekee vuosijuhlaviikolla näyttävän paluun! Siivet tarjoaa Deloitte! Tapatumaan on rajallinen määrä paikkoja. Lisätietoa paikoista ja ajankohdista tiedotetaan myöhemmin tällä sivulla ja vuosijuhlaviikon facebooksivulla.

10.3. klo ??

@ ??

Keskiviikko – Hervantapeli: Man@ger edition

Tule kokemaan Hervantapeli pienellä twistillä vujuviikon keskellä! Tapahtuma järjestetään Bommarissa kello 17 eteenpäin ja tarjolla on hervantapelin lisäksi tekemistä myös muiden pelien muodossa. Paikalla myös pientä naposteltavaa ja mahdollisuus ostaa vielä juhlavuosilogon koristamia  haalarimerkkejä ja mukeja. 

11.3. klo 17

@Bommari

Torstai – Historiikin julkaisu

Saavu torstaina teekkarisaunalle seuraamaan Historiikin julkaisua ja viettämään rentoa iltaa saunalla. Tämä opus kertoo Tietojohtajakillan 20-vuotisesta taipaleesta. Lisää historiikista ja sen kotiuttamisesta voit lukea täältä. Jos intoa riittää enemmänkin, voit hankkia tapahtuman yhteyteen itsellesi jatkolipun kolmiobileisiin killan kautta. 

12.3. klo 18

@Teekkarisauna

Perjantai – Voi hyvin ennen vujuja

Ajattelitko aloittaa terveellisen elämän heti vujujen jälkeen? Nyt voit aloittaa sen jo päivää ennen rennoilla vujuetkoilla TEK-loungessa kello 12! Tapahtumassa voi tulla piipahtamaan tai jäädä pidemmäksi aikaa. Tarjolla on viime hetken vinkkejä vujuille, terveellistä naposteltavaa ja juotavaa, sekä rentoutusharjoituksia, joilla saat stressin kaikkoamaan ennen viikonlopun juhlia!

13.3. klo 12-16

@TEK-Lounge