Ilmoittautuminen

Yleinen ilmoittautuminen aukeaa 15.1.2020 klo 12.00! Ilmoittautuminen tapahtuu Lyyti-palvelussa. Paikkoja on rajallisesti, joten olethan kärppänä ilmoittautumassa.

Mikäli ilmoittautuminen täyttyy, kannattaa ehdottomasti ilmoittaa itsensä jonotuslistalle. Jonotuslistan paikat täytetään 26.1 jälkeen, kun kutsuvierasilmoittautuminen sulkeutuu.

Kutsuvieraille on lähetetty sekä sähköinen kutsu, että fyysinen kutsu. Mikäli uskot olevasi kutsuvieras, etkä ole tällaista kutsua vastaanottanut, ole yhteydessä vuosijuhlatiimiin. Kutsuvieraiden paikat ovat henkilökohtaisia ja ilmoittautuminen kutsuvieraille päättyy 26.1.2020. Muistathan ilmoittautua ennen tätä ajankohtaa, sillä tämän jälkeen paikat vapautetaan yleiseen ilmoittautumiseen!

Kutsuvierasilmoittautuminen

Kutsuvierasilmoittautuminen on alkanut ensimmäisten tahojen osalta. Muistathan ilmoittautua juhlaan kutsussa saamiesi ohjeiden mukaisesti. Mikäli kuitenkaan et ole saanut vielä kutsuasi, ei ole tarve paniikkiin! Viimeiset kutsuvieraskutsut lähetetään 15.1 mennessä, joten kutsusi voi olla vielä matkalla, kiitos kärsivällisyydestänne!


Lisäinformaatiota vuosijuhlista päivitellään nettisivuille heti yksityiskohtien tarkentuessa.