Sillis

Vuosijuhlia seuraavana päivänä vietetään silliaamiaista Bommarissa muistellen vuosijuhlia, nauttien loputtomasta sillisruuasta sekä virkistäydytään hyvässä seurassa. Luvassa on myös huikea esiintyjä viihdyttämässä silliskansaa. Bommarista on mahdollista siirtyä vielä jatkamaan sillistä silliksen jatkoille Teekkarisauna Mörrimöykylle!

Sillikselle ei myydä erikseen lippuja, mutta mukaan pääsee lunastamalla vuosijuhlien bilepakettilipun, joka sisältää pääsyn vuosijuhlien jatkoille ja sillikselle. Ilmoittautuminen avautuu 4.2.2020 klo 12 Lyyti-palvelussa. Korkeintaan 2 lippua/ostos. Linkki julkaistaan myöhemmin.

Vuosijuhlien jatkojen osalta tarjolla on bilehumua loistavissa puitteissa Tampereen keskustassa, myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Bileet laitetaan käyntiin klo 22, ja paikalla on sekä livebändi että DJ viihdyttämässä juhlijoita. Tarjolla on pientä purtavaa, ja lisäksi juomalistalta löytyy muun muassa Man@gerin odotettu juhlavuosidrinkki. Bussikyydit kohti Hervantaa kuuluvat bilepakettiin. Tämän jälkeen on vielä mahdollisuus jatkaa iltaa jatkojen jatkoilla myöhemmin ilmoitettavassa paikassa.

Lisätietoja bilepaketista Facebook-tapahtumasta.